Els treballs ja han començat amb un pressupost pròxim als 40.000 euros i una previsió de tres setmanes per a l’execució de les obres.

La regidoria de Servicis Generals ha posat en marxa les obres d’adequació parcial del cementeri municipal, concretament la zona que correspon a l’ampliació de l’any 1996.

Tal com ha explicat l’edil de l’àrea, Fernando Díaz, en l’actualitat aquests carrers són de terreny blanquinós i compliquen el trànsit pel cementeri durant els dies de pluja pel que es pavimentarà amb formigó imprés una superfície de 1.470 metres quadrats.

Amb la intervenció, segons Díaz, es pretén “millorar aquelles zones més deteriorades dins dels itineraris per als vianants i adequar els paviments a unes condicions d’accessibilitat adequades, millorant a més l’evacuació d’aigües sense generar els típics escorriments i reposició de material del terreny blanquinós que es realitza sovint, reduint així els treballs de manteniment”.

Està previst que les obres tinguen una duració de tres setmanes en les quals l’accés als nínxols i panteons de la zona afectada per aquestes estarà tallat. L’edil ha indicat que “treballem perquè el temps siga el menor possible i que es puga accedir com més prompte millor, encara que demanem disculpes anticipadament als qui no ho puguen fer però han d’entendre que ho fem per seguretat i per a millorar les condicions”.

WordPress Video Lightbox Plugin