Les obres es prolongaran fins al mes d’octubre encara que no afectaran els xiquets ja que treballaran a les vesprades i la zona està aïllada de la resta

Ja s’han iniciat les obres de millora a l’escola infantil Els Peixos, que és un centre de titularitat municipal, en el qual s’invertiran 100.000 € en una primera fase que tindrà continuïtat en pròxims anys.

El regidor d’Urbanisme, Fernando Portillo, ha indicat que actualment els treballs s’estan centrant en adequar una nova sala de professors en uns lavabos que estaven en desús, mentre que després s’escometrà la reforma d’un altre espai per a convertir-lo en menjador.

L’edil ha explicat que “abans que comence el curs estarà finalitzada la part de la sala de professors ja que es troba en una zona de pas per als alumnes, mentres que les obres en el menjador es realitzaran a les vesprades fins a concloure-les el mes d’octubre, ja presenta menys problemes perquè és un espai que es pot aïllar de la resta del centre”.

I és que avançar en la prestació de nous serveis i millorar la conciliació de les famílies són els objectius de l’executiu local en el pla d’inversions d’este centre, al qual se’l dotarà d’un servei de menjador remodelant un espai i dotant l’equipament necessari per a la cuina.

Este nou servei se suma a altres iniciatives posades en marxa durant este mandat com l’“Escola Matinera”, i s’amplia de 8 a 9 del matí l’horari, i d’1 a 2 de la vesprada.

WordPress Video Lightbox Plugin