L’Ajuntament incorpora 6 nous joves del programa d’ocupació EMPUJU 2022/23

Publicada per Comunicación Ayto. de Petrer el

Un programa d’ocupabilitat d’un any de duració subvencionat  pel Fons Social Europeu i destinat a menors de 30 anys en situació d’atur

Dilluns passat, 5 de setembre, va tenir lloc la contractació de 6 nous joves menors de 30 anys a través del programa EMPUJU 2022/23 per a incorporar-se a l’equip de l’Ajuntament de Petrer.

Es tracta d’un programa subvencionat pel Fons Social Europeu amb una quantia total de 128,527 euros, que pretén promoure la contractació juvenil i donar l’oportunitat a aquells que, trobant-se com a demandants d’ocupació en els Espais Labora, tinguen gens o poca experiència prèvia en el món laboral.

En concret, s’ha contractat, de manera temporal i a jornada completa, un dissenyador gràfic, un gestor de xarxes socials, dos auxiliars administratius i dos peons de pintura, que romandran fins al setembre vinent de 2023, i els requisits del qual per a poder optar al lloc han anat des del certificat d’escolaritat i/o graduat escolar fins al graduat universitari.

ESPECIFICACIONS TÈCNIQUES

PROGRAMA D’INCENTIUS A LA CONTRACTACIÓ DE PERSONES DESOCUPADES MENORS DE 30 ANYS PER ENTITATS LOCALS DE LA COMUNITAT VALENCIANA, EN EL MARC OPERTATIU DEL FONS SOCIAL EUROPEU 2014-2020. EMPUJU2022

Són destinatàries d’este programa per a jóvens les persones desocupades menors de 30 anys d’edat que figuren inscrites com a demandants d’ocupació en els Espais Labora de la Generalitat, i com a beneficiàries en el fitxer del Sistema Nacional de Garantia Juvenil, condicions que hauran de complir-se en el moment de la contractació .

SUBVENCIÓ CONCEDIDA A l’AJUNTAMENT DE PETRER: 128.527,08 EUROS

Es tracta d’una contractació temporal a jornada completa, durant un període de dotze mesos. (des del 05/09/2022 al 04/09/2023)

Està regulat per la Resolució de 27 de desembre de 2021 del director general de LABORA, i per l’Ordre 7/2019, de 25 d’abril, de la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball per la qual s’aproven les bases reguladores del Programa d’incentius a la contractació de persones desocupades per entitats locals de la Comunitat Valenciana, en el marc del Programa Operatiu del Fons Social Europeo2014-2020 de la Comunitat Valenciana.

Este programa està cofinançat per la Unió Europea a través del Programa Operatiu del Fons Social Europeu (FSE) de la Comunidat Valenciana 2014-2020 i per l’Ajuntament de Petrer. Ha permés la contractació de 6 persones desocupades menors de 30 anys per un període de 12 mesos.

LLOC CONTRACTAT 1 DISSENYADOR GRÀFIC
TITULACIÓ GRAU EN DISSENY GRÀFIC O PUBLICITAT I RELACIONS PÚBLIQUES O COMUNICACIÓ
GRUP DE COTITZACIÓ 2

 

LLOC CONTRACTAT 1 GESTOR DE XARXES SOCIALS
TITULACIÓ GRAU EN PERIODISME O PUBLICITAT I RELACIONS PÚBLIQUES
GRUP DE COTITZACIÓ 2

 

LLOC CONTRACTAT 2 AUXILIARS ADMINISTRATIUS
TITULACIÓ GRADUAT ESCOLAR
GRUPO DE COTITZACIÓ 7

 

LLOC CONTRACTAT  2 PEONS DE PINTURA
TITULACIÓ CERTIFICAT D’ESCOLARITAT
GRUP DE COTITZACIÓ 2