Al concert d’Olivia i Efecto Pasillo van assistir prop de 3.500 persones i la policia autonòmica va sancionar a un establiment per vendre alcohol fora de l’hora legal.

Els regidors de Festes, Seguretat i Policia Local, i Servicis Generals han fet hui balanç del que han sigut les Festes Patronals celebrades durant els últims dies en honor a la Mare de Déu del Remei.

L’edil de Festes Ana Tortosa ha indicat que “cada acte ha sigut molt especial i tots han comptat amb una alta participació de veïnes i veïns”, i ha expressat l’agraïment de l’ajuntament a la Confraria de la Mare de Déu del Remei, així com a les associacions de veïns, als col·lectius que han participat en la traca i la mascletà, als servicis de neteja i manteniment i als cossos i forces de seguretat i prevenció. L’edil ha informat que el concert jove, protagonitzat pels grups Olivia i Efecto Pasillo, va registrar una entrada pròxima a les 3.500 persones, i superà la xifra de l’any passat de l’artista internacional Macaco en el qual es van registrar 3.000 entrades. També l’apagat de la il·luminació del barri antic quan es va disparar l’Albà de focs artificials, la qual cosa “ha aconseguit una forma preciosa i molt bonica de contemplar aquest espectacle de pirotècnia”, en paraules de l’edil.

Per part seua, el regidor de Servicis Generals, Fernando Díaz, ha destacat i agraït la implicació dels empleats de neteja i manteniment perquè “les festes brillaren i estiguera la ciutat en les millors condicions”. Durant aquests dies i en els actes més multitudinaris s’han reforçat tant el nombre d’operaris com la maquinària.

I finalment el regidor de Seguretat i Policia Local, Pablo Lizán, ha destacat la normalitat amb la qual han discorregut les festes, amb un operatiu pròxim al mig miler d’efectius que, per cert, es repetirà aquesta nit amb el concert organitzat per la regidoria de Joventut de Los 40 Principales. Lizán sí ha indicat que la policia autonòmica, tal com es va anunciar, va desplegar un operatiu especial i va sancionar a un establiment dels voltants del parc 9 d’Octubre la nit del Concert Jove per vendre alcohol més tard de les deu de la nit, l’hora màxima fixada per llei.

WordPress Video Lightbox Plugin