L’Ajuntament de Petrer suspén les taxes de mercats ambulants i mercats durant l’Estat d’Alarma

Publicada per Comunicación Ayto. de Petrer el

La mesura s’aplica a les parades de mercats ambulants i de venda aïllada, així com a les parades considerades no imprescindibles al mercat de la Frontera.

L’Ajuntament de Petrer ha suspés el pagament de taxes de mercats i mercats ambulants mentre dure l’Estat d’Alarma per a ajudar a fer front a la situació ocasionada per la Crisi Sanitària del Covid19.

Davant la suspensió de l’activitat comercial, seguint amb el que s’estableix en el Reial decret 463/2020, de 14 de març, els comerciants del mercat ambulant del carrer de la Frontera i del Carrer L’Horta, i les parades de venda aïllada en ubicació fixa (xurreria i floristeria del cementeri), queden exempts del pagament de les taxes per servici de mercats sense dret a cap altre tipus d’indemnització.

Les parades de l’interior del Mercat de la Frontera que realitzen activitat comercial no considerada imprescindible durant l’Estat d’Alarma, com la venda de roba, plantes i flors i restauració, també queden exempts del pagament de les taxes pels servicis de mercats sense dret a cap altre tipus d’indemnització.

Aquesta suspensió tindrà una vigència des del dia 15 de març de 2020 i durarà mentre es mantinga l’Estat d’Alarma o canvien les circumstàncies que el produeixen.
D’altra banda, es manté l’activitat comercial i les taxes per servici de Mercats, igual que es venia exercint fins hui, al Mercat Central i al Mercat de la Frontera per a totes les parades considerades imprescindibles durant l’excepcionalitat de la crisi sanitària.