L’aparcament va haver de tancar-se després d’alguns enfonsaments produïts per les fortes pluges del passat mes d’abril

Després de les obres de reparació dutes a terme per la regidoria d’Urbanisme, la setmana passada es va reobrir el pàrquing dels carrers Pintor Zurbarán amb Elx, que compta amb 52 places d’aparcament.

Unes obres en les quals la regidoria ha invertit 40.000 euros i que han consistit en l’aixecament d’una franja de tres metres en la zona afonada per l’efecte de les pluges per a compactar el terreny i posteriorment reasfaltar i reposar la pintura viària.

Fernando Portillo, regidor d’Urbanisme, ha explicat que “després de les destrosses del temporal del passat mes d’abril en aquest pàrquing, hem estat intentant que l’assegurança es fera càrrec, però, davant la demora en la resposta, hem actuat des de l’Ajuntament per a poder reobrir aquest aparcament tan necessari per als veïns de la zona”.

Cal recordar que aquest aparcament es va habilitar amb l’objectiu de descongestionar una zona amb molts vehicles per ser una zona d’activitat comercial on també existeix molt moviment per la presència de centres educatius, el centre de Salut Petrer I, etc.

WordPress Video Lightbox Plugin