En l’acte també es reconegué a 21 alumnes de primària i secundària pel Premi Extraordinari al seu expedient acadèmic

En un emotiu acte celebrat ahir a la vesprada-nit en el Centre Cultural de Petrer, l’Ajuntament de Petrer, de mans de la seua alcaldessa, Irene Navarro, i de la regidora d’Educació, Sabina Sendra, va reconéixer l’esforç i el treball dels centres educatius durant la pandèmia i va dur a terme el lliurament de diplomes als alumnes que han tingut la màxima qualificació i, per tant, han obtingut el Premi Extraordinari al seu expedient acadèmic tant en primària com en secundària durant el curs 2020-21, reconeixement que concedix l’administració autonòmica.

Concretament han sigut 21 el total d’estudiants que han finalitzat el curs 2020/2021 amb un expedient brillant, 17 de primària i quatre de secundària, per als quals tant l’alcaldessa com la regidora d’Educació van tenir paraules de felicitació. També per a les seues famílies, a les quals la primera autoritat va qualificar com “un pilar fonamental per a les vostres filles i fills”, i va afegir que “no tinc dubte que, en un moment especial com este, les vostres emocions estaran a flor de pell i el vostre sentiment d’orgull en el seu nivell màxim”.

Després d’estos mesos tan complicats de pandèmia, des de l’Ajuntament de Petrer també es va voler homenatjar a tots els centres educatius de la localitat per l’excel·lent labor realitzada amb motiu de la COVID-19 durant el curs 2020/2021, i per a això, a cadascun d’ells se’ls va entregar un diploma que van anar recollint un a un a través dels seus directors i directores i un representant de les AMPES de cada centre.

Per a posar un toc més emotiu la gala, la Regidoria d’Educació va comptar, per a la conducció de part de l’acte, amb Andrea Tomás Carrión, exalumna, actualment estudiant universitària, que en el seu moment també va obtindre el Premi Extraordinari; i amb M. Salut Maestre Juan, mestra jubilada que va ser l’encarregada de conduir l’acte de reconeixement a la labor realitzada per la comunitat educativa.

Els premiats en primària han sigut Rocío Algarra Verdú, Aitana Fernández Sánchez i Elena Maestre Orgilés, del col·legi 9 d´Octubre; Arantxa Martínez Payá, Jorge Morote Llópez i Joan Parra Monteagudo, del col·legi La Foia; Marina Juan Brotons, Leire Navarro Miralles i Cristina Serrano Maestre, de Reina Sofia; Adrián Garrigós Arenas i Claudia Martín Herrerías, del col·legi Reis Catòlics; Carla Cuevas del Olmo i Alejandra Gombao Arenas, de Virrei Poveda; Carmen Calvo Sánchez, Nerea Ezcurdia Calixto i Irene Rodríguez de Paterna Rico, del centre Santo Domingo Savio; i Lucía Torregorsa Navarro, del col·legi Rambla dels Molins.

En secundària, han sigut quatre els premiats: Marta Huesca Albero i Sergio Quintanilla Gracia, de l’IES Azorín; i Lukas Martínez Cruz i Inés Sáez Sanjuán, de l’IES Paco Mollá.