L’Ajuntament de Petrer preveu reobrir al trànsit l’av. Reina Sofia la setmana del 25 d’abril

Publicada per Comunicación Ayto. de Petrer el

Les obres d’emergència suposen la substitució de més de 250 metres de tub de clavegueram i el reasfaltat de l’avinguda Reina Sofia des de l’avinguda de Madrid fins al carrer Óscar Esplá

Este matí, l’alcaldessa de Petrer, Irene Navarro, i el regidor d’Urbanisme, Fernando Portillo, han informat de l’avanç de les obres d’emergència de reparació del clavegueram que s’estan duent a terme a l’avinguda Reina Sofia, després del trencament d’un tram de canalització per les intenses pluges fa 10 dies.

L’alcaldessa ha destacat que les obres “avancen a bon ritme”, i ha apuntat que la previsió, “si tot va bé, és que quan es reprenguen les classes escolars a la tornada de Setmana Santa, l’obra estiga acabada amb formigonada per a poder obrir al trànsit, a falta només del reasfaltat de tot el carrer”, des de la rotonda de l’avinguda de Madrid fins a la rotonda del carrer Óscar Esplá.

Es tracta de “una inversió molt potent de substitució de clavegueram i de reparació d’esta via”, ha precisat el regidor d’Urbanisme. En concret, encara que la xifra concreta de la inversió no està definida ja que són unes obres d’emergència, es preveu que el pressupost supere els 250.000 euros. L’actuació implica la substitució de prop de 250 metres de tub de clavegueram de major capacitat que els actuals (de 400 passa a 600).

Tant l’alcaldessa com el regidor han posat en valor “la immediatesa i la rapidesa amb la qual es va començar a treballar en la reparació”, ja que les obres es van iniciar l’endemà de produir-se el trencament. Els dos també han aprofitat per a demanar disculpes als veïns i agrair-los la paciència i comprensió, “ja que som totalment conscients dels problemes de trànsit existents, ja que és una via principal, amb el col·lapse que s’està produint en vies alternatives”.

Cal recordar que esta avinguda es va urbanitzar fa al voltant de 30 anys.