L’objectiu de la Regidoria d’Urbanisme, una vegada licitat el nou projecte, és que les obres puguen començar abans de finalitzar l’any.

Arran d’unes deficiències sorgides en el projecte inicial del Parc de Patinatge, l’Ajuntament de Petrer procedirà a suspendre l’adjudicació actual del projecte i iniciar un nou procés de licitació que es preveu al setembre.

Així ho ha explicat el regidor d’Urbanisme, Fernando Portillo, qui el primer que ha manifestat és que “en cap cas s’anul·la l’obra del Parc de Patinatge, simplement es replanteja el projecte per una deficiències sorgides a causa d’uns errors de mesurament”. Portillo també ha volgut expressar “disculpes pel retard que suposarà perquè sabem que és un espai d’oci que estan esperant molts veïns”.

Els errors de mesurament han suposat que el projecte no es puga executar com es va plantejar inicialment i que, per tant, calga replantejar-lo i, pel volum d’aquest, iniciar una nova licitació, prevista per al mes de setembre. Una vegada licitat, es preveu que les obres comencen abans de final d’any. El nou projecte serà molt semblant a l’inicial amb algunes modificacions.

Cal recordar que el parc de patinatge -conegut com a Skate Park- es construirà a l’Avinguda Reina Sofia, enfront del Pavelló Gedeón i Isaías Guardiola del Poliesportiu Municipal, al costat del col·legi Reina Sofia.

El pressupost inicial previst, amb càrrec a les inversions financerament sostenibles de 2018, era de 100.000 euros, “si bé amb la modificació del projecte podria haver-hi alguna variació”, ha puntualitzat el regidor.

 

WordPress Video Lightbox Plugin