L’Ajuntament de Petrer organitza un curs de defensa personal per a dones

Publicada per Comunicación Ayto. de Petrer el

L’objectiu és tenir les habilitats i ferramentes necessàries per a poder afrontar situacions de risc amb èxit i poder reduir els danys  que tant psicològicament com físicament es puguen producir

L’Ajuntament de Petrer, a través de la Regidoria d’Igualtat, ha presentat un curs d’autoprotecció per a dones. Tal com ha comentat la regidora d’Igualtat, Ana Tortosa, “l’objectiu és continuar promovent esta iniciativa que ja es va realitzar l’any 2019, i que va tindre molt bon acolliment, perquè les dones tinguen les habilitats i ferramentes necessàries per a afrontar situacions de risc amb èxit i reduir així els danys que tant a nivell psicològic com físic es puguen produir”.

 

L’encarregat de realitzar el curs serà Bernard Fernández, professor expert en cursos d’autoprotecció femenina que brindarà a les interessades les tècniques per a neutralitzar i incapacitar momentàniament un possible agressor. Així mateix, Yolanda Ferri, psicòloga especialitzada en gestió mental i emocional, foment de l’autoestima i empoderament femení, s’encarregarà de la part més psicològica i preventiva.

 

Per la seua banda, l’agent d’Igualtat, Nuria Molina, ha informat que “el curs gratuït, que va dirigit a dones de 14 a 75 anys, es realitzarà en el Poliesportiu Municipal de Petrer-Gedeón i Isaïes els dies 11 i 18 de juny en horari de 09.30 a 13.30 hores”. Les places seran limitades (de 20 a 30 places per ordre d’inscripció) i les interessades es podran inscriure a través del telèfon 966 95 04 23, de dilluns a divendres en horari de 10.00 a 13.30.

 

Informació del curs d’autoprotecció femenina

 

Dissabtes 11 i 18 de juny

Horari: de 09.30 a 13.30

Poliesportiu municipal de Petrer (C/Ortega y Gasset, 9)

Grup únic d’entre 14 i 75 anys

Places limitades per ordre d’inscripció

Inscripcions a través del telèfon 966 95 04 23

De dilluns a divendres en horari de 10.00 a 13.30