L’actuació consisteix en la pavimentació de prop de 1.500 m² amb formigó imprés per a acabar amb els carrers de terra en la zona d’ampliació del camp sant de 1996.

L’última actuació de pavimentació d’envergadura va tindre lloc en 2017, quan es van pavimentar més de 2.200 m².

L’Ajuntament de Petrer, a través de la Regidoria de ServiCIs Generals, durà a terme la pavimentació amb formigó imprés de 1.470 m² dels carrers de la zona d’ampliació de 1996 del Cementeri Municipal. Una actuació per a la qual s’ha consignat una inversió de 40.000 euros amb càrrec a les inversions financerament sostenibles i que suposarà que tots els carrers d’aquesta zona queden pavimentats.

“Els carrers de terra, a més de generar més problemes quan plou per la formació de bassals i vessaments, tenen pitjors condicions d’accessibilitat”, ha assenyalat Fernando Portillo, alcalde en funcions. L’edil ha recordat que les últimes actuacions importants que s’han portat en el cementeri han anat orientades a pavimentar diversos carrers del cementeri per a acabar amb les zones de terreny blanquinós. En aquest sentit, Portillo ha subratllat que “aquestes obres de millora del nostre cementeri tenen un triple objectiu: millorar la impermeabilització; millorar l’accessibilitat i la seguretat, especialment per a les moltes persones majors que visiten sovint el cementeri; i millorar l’estètica del lloc en el qual descansen els nostres sers estimats”.

Una vegada iniciades les obres, previsiblement a partir d’octubre, l’estimació és que els treballs es prolonguen durant cinc setmanes. Les obres, a més de permetre unificar l’estat de paviments de tota la fase d’ampliació de 1996, millorarà l’evacuació d’aigües sense generar els típics escolaments i reposició de material terra blanquinosa, reduint així els treballs de manteniment.

 

ACTUACIÓ ANTERIOR

En 2017 l’Ajuntament de Petrer ja va dur a terme la pavimentació de 2.200 m² de carrers amb formigó imprés en la zona d’ampliació de 1996 del Cementeri Municipal, una zona que alberga aproximadament entre 600 i 700 nínxols i uns 200 panteons.

WordPress Video Lightbox Plugin