L’Ajuntament de Petrer distribuirà 1.500 pantalles facials per al personal del comerç local

Publicada per Comunicación Ayto. de Petrer el

Un miler d’aquestes pantalles han sigut adquirides a l’empresa local Indaca que, per la seua part, ha fet donació de les altres cinc-centes.

L’alcaldessa, Irene Navarro, ha rebut hui en nom de l’Ajuntament de Petrer les 1.500 màscares que es distribuiran entre el comerç minorista local. Una part s’entregarà ara als establiments que estan oberts, i la resta es guardarà per a proveir quan reòbriguen els que ara estan tancats per l’estat d’alarma.

Un miler d’aquestes pantalles han sigut adquirides per l’Ajuntament a l’empresa local Indaca, que “està adaptant una part de la seua producció a noves necessitats com aquesta, la qual cosa és important per la innovació que suposa”, ha indicat la primera edil, i les 500 restants han sigut una donació d’aquesta empresa a l’Ajuntament.

Irene Navarro ha agraït a Indaca aquesta donació i ha assenyalat que “unir esforços ens està permetent arribar més ràpid en les mesures per a la protecció de la ciutat enfront del virus”, i ha destacat la gran “solidaritat que estan demostrant empreses, professionals i veïns anònims del municipi”.

Les pantalles facials seran repartides pels efectius del cos de Protecció Civil als quals, una vegada més, l’alcaldessa ha elogiat perquè “estan fent una tasca gegantesca en aquesta crisi i la ciutat de Petrer els està i els estarà sempre molt agraïda”.

Cal recordar que gràcies a la donació de 5.000 màscares de l’empresa local Hispanitas ja es va fer un primer repartiment al comerç minorista de la població que es veurà ara completat amb aquestes pantalles.