L’Ajuntament de Petrer convoca 43 beques de transport públic de 200 euros cadascuna

Publicada per Comunicación Ayto. de Petrer el

Les beques estan dirigides a estudiants de nivells de cicles formatius professionals de grau superior i d’universitat del curs 2018/2019

La regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Petrer ha obert el termini de sol·licitud de beques de transport públic per a estudiants del curs 2018/2019. En total, la regidoria ha convocat un total de 43 beques de 200 euros, tretze més que el curs passat pel fet que en el curs anterior no es van completar les 30 sol·licituds, per la qual cosa s’ha passat el crèdit romanent a aquesta convocatòria amb un pressupost total de 8.600 euros.

Els estudiants interessats poden presentar la documentació requerida fins al pròxim 15 de novembre, documentació que podran trobar en la pàgina web (https://petrer.es/concejalia-de-educacion/), al tauló de l’Ajuntament o directament a la regidoria mateix (carrer Luis Chorro, núm. 6).

Per a poder optar a aquestes beques, és necessari estar empadronat a Petrer des d’almenys, un any natural abans de la publicació de la convocatòria en el butlletí de la província i, a més, utilitzar el servici de transport públic per als desplaçaments al centre d’estudis. Haurà d’haver-hi una distància de 20 a 50 quilòmetres entre aquest i la població de residència.

Una vegada omplida la documentació requerida, s’ha de presentar al Registre d’entrada de l’Ajuntament o a través de la seu electrònica.