L’Ajuntament de Petrer condemna i repudia enèrgicament l’agressió sexual patida per una jove de 16 anys en els voltants d’un parc

Publicada per Comunicación Ayto. de Petrer el

L’alcaldessa ha posat a disposició de la menor tots els recursos psicològics de què disposa l’Ajuntament i s’ha convocat una concentració de condemna per a esta vesprada a les 19:00h en el aprc del Campet

L’Ajuntament de Petrer ha convocat per a esta vesprada a les set al parc del *Campet una concentració en repulsa per la violació patida per una menor  de 16 anys d’edat, divendres passat a la vesprada en els voltants d’un parc, en la qual pel que sembla van actuar tres menors que podrien haver sigut ja identificats per la Policia Nacional, que s’ha fet càrrec de la investigació. 

L’alcaldessa, Irene Navarro, ha expressat la seua “solidaritat i suport a la víctima i la seua família”, així com el seu compromís de “continuar treballant en la prevenció i erradicació de la violència de gènere en totes les seues formes”. L’alcaldessa s’ha reunit amb els portaveus de tots els grups municipals per a informar-los de la convocatòria de la concentració de repulsa. 

Segons ha transcendit a l’opinió pública, els fets van tindre lloc divendres passat en un jardí urbà situat al costat del Club Petanca Petrer, en la zona verda de la Pineda de Villaplana. La jove va poder escapar dels seus agressors i va acudir al Centre de Salut Petrer II, on va ser atesa en primera instància. Posteriorment va ser traslladada a l’Hospital General Universitari d’Elda i va rebre l’alta després de romandre ingressada tota la nit i ser sotmesa a un minuciós examen forense. Els fets van ser denunciats en la Comissaria de la Policia Nacional d’Elda-Petrer, i es van activar de manera immediata tots els protocols de protecció i assistència a esta classe de víctimes. 

Categories: IniciInici