El mes de desembre passat es va aprovar la licitació amb una inversió de 2,3 milions d’euros cofinançats per Diputació i Ajuntament

La reforma de la piscina coberta de Sant Ferran haurà d’esperar que s’actualitzen els preus i isca de nou a licitació, després que cap empresa constructora optara per a adjudicar-se aquest projecte que va eixir per un import de 2,3 milions d’euros. Així ho ha informat la regidora d’Esports, Patricia Martínez, qui ha expressat que “tot sembla indicar que la crisi de les matèries primeres i els consegüents problemes de proveïment i preu és la causa que la licitació haja quedat deserta”. 

A principis del passat mes de desembre l’Ajuntament de Petrer va aprovar l’expedient de licitació amb una inversió de 2.350.000 euros, cofinançat en un 40% per la Diputació d’Alacant i un 60% per l’Ajuntament de Petrer.

L’edil ha indicat que aquest problema no sols afecta a Petrer sinó que moltes poblacions amb altres projectes amb preus calculats l’any 2021 estan tenint la mateixa situació. “Actualitzarem els preus al que estableix el mercat ara mateix i tornarem a traure el projecte a licitació”, ha indicat l’edil, que ha assenyalat que “esta circumstància retarda les previsions inicials que les obres començaren durant eixos primers mesos de l’any”.

WordPress Video Lightbox Plugin