La Tourist Info de Petrer es prepara per a rebre centenars de visitants durant les Festes de Moros i Cristians

Publicada per Comunicación Ayto. de Petrer el

El “lot fester” alcança la seua xifra històrica més alta amb 94 persones que disfrutaran de l’entrada cristiana assaboriran la gastronomia local i visitaran el castell-fortalesa

Visitants de llocs pròxims com Alacant, Sant Vicent del Raspeig o Múrcia, però també d’altres més llunyans com València, Madrid, Catalunya o Anglaterra ja han assegurat la seua presència en les imminents Festes de Moros i Cristians de Petrer a través del conegut “lot fester”, tal com ha informat aquest matí el regidor de Turisme, David Morcillo, en la presentació de la decoració especial de festes de l’Oficina de Turisme.

 

Com cada any des de fa 12 anys, la Tourist Info de Petrer s’ha personalitzat amb motius festers de les festes de Moros i Cristians per a, durant els pròxims 5 dies, rebre els centenars de visitants que espera la ciutat, una decoració especial que, com és tradició, ha sigut presentada este matí amb la presència de l’alcaldessa de Petrer, Irene Navarro, el regidor de l’àrea, David Morcillo, el president i vicepresident de la Unió de Festejos, Enrique Rubio i José María Bernabeu, respectivament, i representants dels diferents grups polítics municipals.

 

D’esta manera, l’Oficina de Turisme arranca la seua campanya especial per a atendre els turistes i visitants que estos dies s’acosten al municipi, amb un horari especial per al divendres, dissabte, diumenge i dilluns; als matins d’11 a 14 hores; i per les vesprades de 18.00 a 21.00 hores.

 

“Estos dies estarem encantats de ser els seus amfitrions”, ha indicat l’edil de Turisme, que ha apuntat que per l’Oficina de Turisme especial que ha estat oberta durant les dues últimes setmanes en la galeria comercial de Carrefour han passat 754 visitants.

 

Per la seua banda, l’alcaldessa de Petrer ha recordat que esta acció se suma a la “gran campanya de promoció en tota la província d’Alacant que hem realitzat per a aconseguir que estes siguen les millors festes de la història” o les més “desitjades després de la llarga espera”, com les ha qualificades el vicepresident de la Unió de Festejos, José María Bernabéu.

 

XIFRA HISTÒRICA DEL LOT FESTER

 

Enguany el conegut “lot fester” ha aconseguit la seua xifra més alta de la història, amb 94 persones inscrites (d’Alacant, Sant Vicent del Raspeig, Múrcia, València, Madrid, Catalunya o Anglaterra).

 

Es tracta d’una iniciativa que l’Oficina de Turisme realitza des de fa ja diversos anys, enfocada sobretot als visitants d’altres localitats, per a poder gaudir de les festes amb una cadira per a l’entrada cristiana del dissabte al matí, el menjar en un restaurant de la localitat i una visita al castell, lot que té un preu de 20 €.

 

El menjar s’ha concertat amb diversos bars i restaurants de Petrer, la qual cosa suposa un benefici per a l’economia local.

 

PORRA FESTERA

 

Com cada any, totes les persones que visiten l’Oficina de Turisme durant els dies de festes podran participar de manera gratuïta en la coneguda “Porra Festera”. En col·laboració amb l’Associació Local de Comerciants de Petrer, el 19 de maig es realitzarà el sorteig entre tots els participants d’un val de 200 € per a gastar en els comerços associats.

 

 

WordPress Video Lightbox Plugin