La quantia dels premis ascendix a 15.000, 5.000 euros más que en 2020

Ja està oberta la preinscripció a través de la pàgina web https://petreremprende.es/

Petreremprende, la llançadora de projectes empresarials impulsada per l’Ajuntament de Petrer amb la col·laboració de Genion, continua apostant de manera decidida per les idees emprenedores i els projectes d’innovació empresarial i, en la seua sisena edició, ho fa augmentant la quantia dels premis fins als 15.000 euros, 5.000 més que en l’edició de 2020, i ja és l’edició amb més premis de la història.

 

David Morcillo, regidor de Desenvolupament Econòmic, ha avançant que “ja treballem en una nova edició de Petreremprende perquè, a partir de setembre, la nostra ciutat torne a ser el bressol d’idees, talent i projectes empresarials que servisquen per a articular l’economia i la diversificació empresarial del futur de Petrer”.

 

D’esta manera es posa en marxa la maquinària de la cinquena edició de Petreremprende per a buscar els 20 projectes que, a partir de setembre, formaran part d’esta nova edició de la llançadora de projectes empresarials que, en les seues cinc edicions anteriors, ha rebut la inscripció de més de 200 projectes de tota la província.

 

Les persones interessades a participar ja poden realitzar la preinscripció a través de la pàgina web https://petreremprende.es/, en què serà necessari omplir un formulari amb nom i cognoms.

 

El regidor ha expressat la seua satisfacció perquè “després de sis anys de vida, Petreremprende s’ha anat consolidant en tot un referent d’emprenedoria, no sols a la comarca, sinó en tota la província”.

WordPress Video Lightbox Plugin