Es tracta de l’edició amb major dotació econòmica en premis, incrementant un 50% la de l’any passat, que va ser de 10.000 €.

Hui s’ha presentat la nova edició d’esta llançadera de projectes empresarials de l’Ajuntament de Petrer la inscripció de la qual està oberta fins al 29 de setembre a través de Petreremprende.es.

La maquinària de la sisena edició de Petreremprende ja s’ha posat en marxa per a buscar els 20 projectes que formaran part d’esta nova edició de la llançadora de projectes empresarials impulsada per l’Ajuntament de Petrer, que s’ha convertit en un referent d’emprenedoria de la província d’Alacant amb més de 200 projectes presentats en les cinc edicions anteriors, dels quals 100 van participar en la fase final.

Segons ha subratllat l’alcaldessa de Petrer, Irene Navarro, “el caràcter emprenedor forma part de la gent de Petrer i de la comarca”, i ha subratllat que “en situacions complicades, com la que vivim amb la pandèmia, es posa de manifest que tenir una economia diversificada és molt important i al final és el que pretén esta iniciativa per a emprenedors”.

El regidor de Desenvolupament Econòmic, David Morcillo, ha destacat que esta és l’edició amb més premis, passant dels 10.000 de l’any passat, als 15.000 de l’edició actual. Morcillo, que ha dit de Petreremprende que “ha consolidat Petrer com una ciutat referent en emprenedoria en tota la província, ja que poques iniciatives d’este tipus tenen una dotació en premis tan important ni la trajectòria que tenim nosaltres”.

Es mantenen el premi al millor projecte empresarial, dotat amb 8.000 euros; un segon premi de 4.000 € i un tercer de 2.000 €, a més d’un premi per al projecte que fomente la diversitat i la igualtat de gènere, dotat amb 1.000 euros.

Des de hui i fins al 29 de setembre està oberta la inscripció a través de www.petreremprende.es. Per a inscriure’s només és necessari indicar nom i cognoms i una breu descripció d’unes 700 paraules de la idea o projecte empresarial.

Carlos Verdú, coordinador del certamen i directiu de Genion Lab, la cooperativa sense ànim de lucre que gestiona Petreremprende i El Teixidor, ha dit que “com a novetat, enguany hem delimitat la participació a empreses de recent creació l’any 2021 o projectes que encara no tenen una empresa creada, per a evitar competir amb projectes que ja estan més avançats”.

Així, a més d’un parell de sessions centrades en brànding (construcció de marca) i marca personal, hi haurà també unes altres per a adquirir habilitats per a la presentació del projecte; una sessió sobre comunicació; una altra sobre la forma jurídica i el pla econòmic i financer; una inspiracional i la sessió de presentació de projectes. A més, els vint projectes seleccionats comptaran amb una sessió de mentorització, es manté el format híbrid presencial i per internet per a aquells que vulguen seguir-lo a través de la xarxa, i el format de gravació per a la fase de presentació de les iniciatives.

En definitiva, es tracta d’una oportunitat per a formar part d’una de les comunitats emprenedores més importants de la Comunitat Valenciana i la possibilitat de tenir un any gratuït d’espai de coworking (cotreball) i acompanyament, a més d’estar en contacte amb altres projectes.

WordPress Video Lightbox Plugin