La Seu Universitària de Petrer UA també ha programat cursos de valencià en línia en nivells B2, C1 i C2

Este matí estava previst que el director de la Seu Universitària de Petrer UA, Pedro Payá, juntament amb el regidor de Cultura, Fernando Portillo, presentaren la programació de la seu de Petrer per als primers mesos de l’any. No obstant això, per motius de salut, el director de la seu no ha pogut estar present i el regidor de Cultura ha avançat la programació més “imminent, i ha deixat per a una roda de premsa en les pròximes setmanes la resta de la programació.

La Seu de Petrer estrena l’any amb una activitat de teatre, la representació de l’obra “Nacidos Culpables”, de Peter Sichrovsky, este divendres 21 de gener a les 20.00 hores en el Teatre Cervantes, amb entrada gratuïta. Portillo ha precisat que l’obra s’organitza amb motiu del Dia Internacional de Commemoració en Memòria de les Víctimes de l’Holocaust 2022”, el 27 de gener.

De l’obra el regidor ha avançat que “fa una retrospectiva amb testimoniatges reals de fills de membres de les SS”, que originalment era una organització paramilitar que brindava seguretat al Partit Nazi, “i a la qual se li deuen la desaparició de moltes persones”, i ha apuntat que “estos fills, amb el pas dels anys, comencen a conéixer part del que va ser l’activitat dels seus pares, que ells desconeixien, i això suposa una necessitat de busca d’identitat, jo crec que molt interessant, que Peter canalitza molt bé en este obra de teatre”.

WordPress Video Lightbox Plugin