La setmana vinent l’Ajuntament començarà, per la via d’urgència, amb la substitució de la xarxa de clavegueram de Reina Sofia des d’Óscar Esplá fins a l’avinguda de Madrid

Publicada per Comunicación Ayto. de Petrer el

Este mateix matí, després del trencament del clavegueram provocat per les intensas pluges d’ahir, amb 30 l/m², l’Ajuntament ha començat amb els treballs d’inspecció i reparació
El tramo de la avenida Reina Sofía entre la rotonda de la calle Oscar Esplá y la calle Paco Mollá permanece cortado al tráfico

Ahir a la vesprada, entorn de les 17.30, a causa de les intenses pluges, amb 30 l/m², es va produir el trencament d’un tram de clavegueram de l’avinguda Reina Sofia, a l’altura del col·legi Santo Domingo Savio, fet que va suposar el tancament al trànsit del tram de l’avinguda comprés entre la rotonda d’Óscar Esplá i el carrer Paco Mollá.

Ahir mateix a la vesprada ja ens vam mobilitzar els tècnics d’Urbanisme i de Serveis Generals, els regidors de totes dues àrees i l’alcaldessa, que vam estar veient el que va passar i des del moment del trencament es va tallar al trànsit aqueix tram de Reina Sofia”, ha indicat l’edil d’Urbanisme, Fernando Portillo.

El regidor ha volgut posar en valor “la ràpida resposta per part dels tècnics dels dos departaments i que hui a les 8 del matí, ni 12 hores després dels succeït, ja s’està treballant en esta obra d’esmena”.

Este mateix matí ja han entrat les màquines per a valorar el trencament i començar a treballar en la solució. Aquests primers treballs, que continuaran durant tot el dia de hui i demà, estan orientats a preparar el terreny de cara a l’inici de les obres de substitució del clavegueram íntegre del tram de Reina Sofia comprés entre la rotonda d’Óscar Esplá i l’avinguda de Madrid. “Uns treballs, per via d’urgència, que previsiblement començaran a principis de la setmana que ve per a donar una solució a aquest problema sobrevingut i que duraran entorn d’entre tres setmanes i un mes”, ha precisat Portillo.

De manera paral·lela, des de la Regidoria de Policia Local i Seguretat Ciutadana es treballa per a la correcta senyalització de les obres i de les rutes alternatives al trànsit. El regidor ha demanat “paciència als veïns i veïnes que utilitzen aquesta via”, i els ha convidat a “utilitzar vies alternatives de trànsit que s’aniran indicant també des de la Policia Local a mesura que avancen les obres”. Previsiblement, les obres suposaran el tall al trànsit de l’avinguda Reina Sofia des de la rotonda d’Óscar Esplá fins a la rotonda de l’avinguda de Madrid (estació d’autobusos).