Hi haurà educació viària al parc infantil de trànsit, taller de reparació de bicicletes, un passeig nocturn i s’acabarà el dia 29 amb una marxa amb bici visitant les falles d’Elda.

Dilluns que ve comencen les activitats de la Setmana Europea de la Mobilitat que enguany es presenta sota el lema “Camina amb nosaltres” i que “és un bon moment per a recordar-nos la necessitat d’utilitzar mitjans alternatius i saludables a l’ús de vehicles a motor”, en paraules del regidor de Medi Ambient, Fernando Díaz.

Del dilluns al dijous de la setmana que ve, el parc infantil de trànsit acull la Setmana d’Educació Viària en dos torns: de 18.00 a 19.00 h per a xiquets i xiquetes de 6 a 8 anys d’edat; i de 19.00 a 20.00 h per a xiquets de 9 a 12 anys. A més, també hi haurà un taller de reparació de bicicletes per a xiquets de 6 a 8 anys a l’edifici municipal al costat del parc.

El divendres 20 de setembre, hi haurà dues activitats per a dos tipus de públics diferents. La primera és un passeig nocturn. Una ruta guiada pels carrers i parcs d’Elda i Petrer visitant el barri antic. Amb eixida des de la plaça Teófilo del Valle (al costat de l’estació d’autobusos de Petrer), i final a la plaça Castelar. I la segona activitat, també a les 8 de la vesprada, és un concert organitzat per l’empresa de transport de passatgers Vectalia, del quartet de corda de l’Orquestra Filharmònica de la Universitat d’Alacant a l’estació d’autobusos, a l’avinguda Madrid.

La Setmana de la Mobilitat finalitzarà el diumenge 29 de setembre, amb una marxa en bicicletes per a xiquets i majors, que recorrerà les falles d’Elda. Una activitat que s’havia d’haver celebrat aquest diumenge i que s’ha suspés per l’ajornament de les festes del foc. L’eixida serà a les 9 del matí des del parc 9 d’Octubre, i hi haurà un xicotet esmorzar a meitat del recorregut.

WordPress Video Lightbox Plugin