La regidoria que dirigeix l’edil Patricia Martínez es planteja canvis de cara al pròxim any per a ajustar els horaris a la demanda dels usuaris.

La regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Petrer ha ampliat 8 dies el període de bany en les piscines d’estiu fent-lo coincidir amb el final també de les vacacions escolars. “Hem tingut demanda d’alguns usuaris que ens han demanat que prolonguem el període i així ho farem fins al 8 de setembre”, ha indicat l’edil de l’àrea, Patricia Martínez, qui ha subratllat que “de cara al pròxim any estudiarem si reajustem el període i fins i tot ampliem l’horari de bany”.

La decisió de la regidoria ve motivada també pels treballs de millora en la piscina coberta, amb l’encolat de les juntes i els tractaments posteriors que són necessaris per a la seua posada en marxa.

L’edil ha assenyalat que el seu departament treballa cada dia per a millorar les instal·lacions esportives, i són conscients que “som una gran ciutat amb moltes instal·lacions i des de l’Ajuntament estem compromesos amb la seua millora i actualització constant”.

 

WordPress Video Lightbox Plugin