El regidor de l’àrea, Fernando Díaz, demana a la ciutadania que es faça un bon ús dels punts nets per afavorir la classificació de residus i així agilitzar els treballs de neteja

La Regidoria de Serveis Generals ha realitzat una crida a la població per a fomentar el reciclatge d’envasos durant els dies previs i posteriors al Dia de Reis en els quals augmenta la utilització d’elements com el plàstic o el cartó. El regidor de l’àrea, Fernando Díaz, demana a la ciutadania que es faça un bon ús dels punts nets per a afavorir la classificació de residus i així agilitar els treballs de neteja.

En este sentit, Díaz anima la població que visite els ecoparcs de la ciutat per a deixar aquells materials com televisions o joguets, que requerixen un procés de reciclatge específic. També convida a tots aquells amb dubtes sobre este tema sobre la manera de reciclatge, punts nets o ecoparcs a visitar la pàgina https://petrercorazonecologico.es/, espai web municipal destinat al fet que Petrer es convertisca en un model de responsabilitat mediambiental.

Horari de l’Ecoparc Base Iris Quatre Vents

De dilluns a divendres: matins de 10 a 14 hores i vesprades de 16 a 19 hores

Dissabtes i diumenges: matins de 9 a 14 hores

Horari de l’Ecoparc mòbil – C/ Óscar Esplá, 6

Dimecres: de 8 a 13 hores

Divendres: de 8 a 13 hores

WordPress Video Lightbox Plugin