La regidoria de Serveis Generals escomet el reasfaltat d’un tram del carrer Toledo

Publicada per Comunicación Ayto. de Petrer el

La via estava molt deteriorada i les obres s’han endarrerit per problemes amb l’empresa adjudicatària

 

 

La Regidoria de Serveis Socials està realitzant el reasfaltat del tram del carrer Toledo que va des de Colom fins a Hernán Cortés. Un tram que l’edil de l’àrea, Fernando Díaz, ha assenyalat que “estava molt deteriorat i era una demanda dels veïns pels problemes que ocasionava”.

La reparació d’aquest tram, de només 50 metres, estava inclòs en una obra que va eixir a licitació al costat de l’acoblament del col·lector del carrer Colom. No obstant això, l’empresa adjudicatària que es va presentar al concurs públic hi va acabar renunciant i el procediment s’ha de tornar a iniciar.

Si esperem que isca tota l’obra de nou els tràmits administratius s’allargaran uns tres mesos més i hem preferit escometre este reasfaltat i complir així amb la demanda veïnal”, ha subratllat l’edil.

Díaz també ha informat que el seu departament treballa per a traure de nou un plec de condicions per a les sobres del col·lector i executar esta obra també “quan siga possible, per a solucionar una altra necessitat en esta zona”.