La Regidoria de Medi Ambient organitza una Ruta interactiva a l’Arenal de l’Almorxó

Publicada per Comunicación Ayto. de Petrer el

La Regidoria de Medi ambient ha organitzat una jornada lúdica al voltant del Paratge Natural municipal de l’Arenal de l’Almorxó. Es tracta d’una activitat en la qual els participants recorreran la senda que discorre pel paratge. En el transcurs es trobaran amb personatges caracteritzats que oferiran la possibilitat de realitzar activitats i tallers. És per tant una activitat de caràcter familiar. Tindrà lloc aquest pròxim diumenge 14 d’abril en horari de 10 a 12h.

D’igual forma es repartiran uns passaports que s’aniran omplint conforme s’avança en el recorregut fins al final, on es farà entrega d’un obsequi. Així mateix podran fer ús dels codis QR a través dels quals es pot accedir a una audioguia on s’expliquen les característiques i singularitats del paratge.

L’objectiu és apropar a la població cap a aspectes relacionats amb la biodiversitat del Paratge Natural Municipal de l’Arenal de l’Almorxó. Es busca donar a conéixer de primera mà l’enorme i variada fauna i flora que habita en aquest emblemàtic paratge, aquesta activitat lúdica, senzilla i dinàmica està dedicada a tota la família. A qui finalitze la ruta proposada, se li farà entrega d’un regal molt especial relacionat també amb l’Arenal.