La prolongació del Jacobeo permet a Petrer realitzar noves accions de promoció turística amb motiu del dia de Santiago

Publicada per Comunicación Ayto. de Petrer el

El pròxim diumenge, 24 de juliol a les 11:30 hores, es realizarà una visita guiada en honor de Santiago, donada la vinculació de Petrer amb el Camí de Santiago del Sud-est

La prolongació del Jacobeo a l’any 2022 ha permés realitzar noves accions de promoció turística en el municipi de Petrer amb motiu del dia de Sant Jaume. Diumenge que ve, 24 de juliol, es realitzarà una visita guiada en honor a Sant Jaume, donada la vinculació del Petrer amb el camí de Sant Jaume del Sud-est, ja que es tracta d’una de les primeres localitats que va començar a formar part d’aquesta iniciativa.

Tal com ha comentat el regidor de Turisme, David Morcillo, al costat de Proce Martínez, encarregada de realitzar la visita en honor de Sant Jaume, i Sara Sánchez, tècnica de Turisme, diumenge que ve, dia 24 de juliol a les 11.30 hores, es durà a terme una ruta per Petrer amb l’objectiu de conjuminar el turisme amb la part més religiosa i històrica de la ciutat.

Per part seua, Martínez ha incidit que “aquest Jacobeo és especial, ja que durarà 24 mesos i històricament mai havia passat res igual. Es tracta d’una situació extraordinària deguda a la pandèmia”.

L’any passat ja vam fer una visita, per la qual cosa vos convide a vagarejar per Petrer i conéixer part del nostre patrimoni, ja que a mesura que es desenvolupe la visita s’anirà enllaçant amb moltes curiositats de la nostra cultura”, ha indicat Martínez, que ha afegit que “en 100 anys, només 27 vegades és any jubilar, per la qual cosa ningú es pot perdre l’oportunitat de vindre i gaudir d’aquest recorregut”.

NOVA INCORPORACIÓ A la ‘CROCHET GALLERY’

Finalment, la tècnica de Turisme, Sara Sánchez, ha anunciat la incorporació de l’últim tapís de punt de ganxo a la ‘crochet gallery’. “Els assistents seran els primers privilegiats a apreciar part de la ‘Creació d’Adam’, quadre de Miguel Ángel, que ha passat a formar part de l’exposició temporal ‘Amb l’A de Bitrir’, una mostra que ensenya el llegat que ens van deixar els àrabs durant la seua estada a Petrer”.

El tapís està format per més de 1.000 peces de diferents grandàries: quadres de 20×20, 10×10 i 5×5, que fan un total de 12 m² de superfície (4,4 x 2,75).

En aquesta ocasió ha participat gent d’Albacete, Almeria o Madrid i per descomptat de l’entorn, les nostres ganxeteres fixes d’ací de Petrer i de la comarca”, ha conclòs la tècnica.

INSCRIPCIONS

Enviant un missatge a través de les xarxes de  Turisme Petrer, en la mateixa Tourist Info o en el telèfon 966 98 94 01 (en horari de 10.00 a 14.00 hores).