La Policia obri diligències a un conductor que quadruplicava la taxa d’alcohol, portant en el vehicle a una anciana i la seua cuidadora, també embriaga

Publicada per Comunicación Ayto. de Petrer el

La neta denuncià a la Policia Local que havia tingut un conflicte amb la cuidadora i que l’home se les emportà en el cotxe amb evident estat d’embriaguesa

La Policia Local de Petrer ha obert diligències a un conductor que circulava amb una taxa d’alcohol que quadruplicava la permesa i se sotmetrà a un juí ràpid per un presumpte delicte contra la seguretat del trànsit. La taxa màxima d’alcohol permesa és de 0,25 mil·ligrams per litre d’aire expirat. En la prova realitzada pels agents va donar un resultat d’1,06 m/l en el primer test i de 1,08 m/l en el segon realitzat minuts després, per la qual cosa es van obrir diligències judicials.

L’home conduïa al costat de la seua nóvia i portava en el cotxe l’anciana a la qual esta cuidava. La Policia Local va rebre una trucada de la neta alertant que havia tingut un conflicte amb la cuidadora en el domicili de l’anciana i que va arribar el nóvio d’esta i se les va emportar, i a més la neta va denunciar una situació d’agressió.

Després de la localització del vehicle per part de la Policia Local i identificar el conductor, la Policia Local va constatar també la situació d’embriaguesa de la cuidadora, ja que va ser impossible fer-se entendre amb ella.