La Policia Nacional celebra el dia dels seus patrons Sants Àngels Custodis a Petrer

Publicada per Comunicación Ayto. de Petrer el

Quatre funcionaris del CNP han rebut la condecoració al Mèrit Policial, concedida pel Ministeri de l’Interior, i també s’han entregat distincions a diversos agents de la Policia Local, atorgades per l’IVASPE

 

La Policia Nacional ha celebrat hui el dia dels seus patrons els Sants Àngels Custodios Petrer, seguint l’ordre d’alternança amb la població veïna d’Elda, ja que la comissaria del Cos Nacional de Policia abasta les dues ciutats. L’acte ha estat presidit per l’alcaldessa de Petrer, Irene Navarro, el comissari cap de la Policia Nacional a Elda-Petrer, Bernardo Alonso, i el regidor de la Policia Local d’Elda, Enrique Quilez

 

La celebració ha començat amb una missa en la parròquia de Sant Bartomeu seguida per un acte de lliurament de reconeixements i distincions en el Centre Cultural de carrer Sant Bartomeu on en finalitzar s’ha servit un vi espanyol als assistents.

 

Durant l’acte s’han entregat quatre condecoracions al Mèrit Policial, atorgades pel Ministeri de l’Interior, el reconeixement a diverses persones i entitats com el director del col·legi públic Reina Sofia de Petrer, Alfonso Lacasa, l’infermer de la Unitat de Conductes Addictives, José José, o al vicedirector de l’IES Monastil de la veïna ciutat, José Guarinos, entre altres.

 

A més, la Policia Local ha entregat distincions a diversos agents d’aquest cos atorgades per l’Institut Valencià de Seguretat i Resposta a les Emergències, de la Generalitat valenciana, que per pandèmia no s’havia pogut entregar fins ara.

 

L’alcaldessa ha destacat en el seu discurs que Petrer és “una ciutat segura i en la qual les veïnes i veïns ens sentim amb la tranquil·litat i les ganes de voler viure, de voler vore créixer les nostres filles i fills ací, ja que la seguretat ciutadana és un pilar fonamental del benestar i la qualitat de vida, a més d’un factor de prestigi i d’atracció inversora i turística. Per tant, la seguretat té a vore amb l’economia i l’ocupació, objectius principals meus i nostres”.

 

Irene Navarro també ha elogiat la labor de la Policia Nacional que, al costat de la resta de cossos i forces de seguretat de l’Estat, “pel vostre treball per a garantir i protegir els drets fonamentals”, i ha destacat també la família dels agents en assenyalar que són “un suport fonamental”.

 

A l’acte han assistit responsables i comandaments de la Policia Local de Petrer, Elda i Novelda, entre altres, així com representants d’altres cossos com la Guàrdia Civil de Saix, dels voluntaris de Protecció Civil i del parc comarcal de Bombers.