En l’últim operatiu s’han formulat quatre denúncies

La Policia Local de Petrer ha formulat quatre denúncies en l’últim operatiu posat en marxa de control de motocicletes en el nucli urbà. El regidor de l’àrea, Pablo Lizán, ha indicat que “ens preocupa el problema dels tubs d’escapament lliures per les molèsties per sorolls i la contaminació acústica que provoquen, si bé intentem controlar que el vehicle i el seu conductor complisquen amb totes les normatives”.

De les 17 motocicletes inspeccionades en l’operatiu desplegat ahir, en un punt amb molt de trànsit de la població com és l’avinguda Felip V, una quarta part van ser sancionats. Concretament, es van posar 3 sancions per no haver passat la ITV i 1 per conduir amb el permís caducat.

Els agents controlen qüestions com les característiques tècniques, l’ús del casc, la situació administrativa i la contaminació acústica, entre altres.

La contaminació acústica és un mal que cada vegada pateixen més ciutats. Este so tan desagradable es produïx pel tub d’escapament del vehicle. Quan este està en malament estat provoca que s’emeten més decibels dels aconsellats, fet que pot ser motiu de multa.

L’edil ha demanat “civisme” als conductors de motocicletes i que controlen els tubs d’escapament per a evitar sorolls, sobretot a l’estiu quan les cases estan més exposades a estos molestos sorolls en tenir les finestres obertes.

WordPress Video Lightbox Plugin