Identificaren 24 jóvens però molts altres eixiren corrent camp a través

La Policia Local desactiva un macrobotelló en la finca Ferrussa en la matinada del dissabte al diumenge, una operació en la qual es van identificar 24 joves als quals s’estendrà acta amb una proposta de sanció. Uns altres, una quantitat que la policia no pot determinar, van eixir corrent camp a través en adonar-se de la presència policial.

Dintre de la ronda de vigilància pautada per a evitar el consum d’alcohol en la via i espais públics, els agents van trobar que s’estava realitzant un macrobotelló a l’interior de Finca Ferrussa. Diverses taules de la zona de pícnic de l’àrea recreativa estaven sent usades, hi havia prou brutícia i els agents es van sorprendre que, mentres realitzaven les identificacions, aparegueren cinc vehicles de pares que van acudir al lloc a recollir els seus fills. Com si d’un fet normal es tractara, estos pares eren coneixedors que la instal·lació municipal es tanca a les nits i coneixien perfectament que els seus fills es trobaven a l’interior.

A més, s’ha realitzat control en altres zones de la població com l’esplanada del Castell, l’avinguda Catedràtic José Ma. Bernabé o la passarel·la del barri Sant Rafael, sense que en estos casos s’haja detectat consum de begudes alcohòliques.

WordPress Video Lightbox Plugin