La Policia Local deté a un captaire portant una pistola de fogueig que ha passat al Grup de Policia Judicial per analitzar-la

Publicada per Comunicación Ayto. de Petrer el

S’investiga també si és l’autor de de l’ahorcament d’un gos en la zona de Sant Rafael

La Policia Local de Petrer deté una persona sense sostre, de 42 anys d’edat, en la zona del barri Sant Rafael portant una pistola amb aparença d’arma de foc, que ha quedat a la disposició del Grup de Policia Judicial de la Comissaria de la Policia Nacional d’Elda-Petrer, on es va traslladar el detingut i es van obrir les respectives diligències.

Els fets van ocórrer en el matí d’ahir dilluns. Els agents van acudir al lloc després de la crida d’un veí que advertia d’un gos mort en la via pública, que pel que sembla tenia una corda pel coll, i per tant sospitava que havia pogut ser penjat. Després d’acudir una patrulla, el gos havia sigut traslladat amb una bossa de brossa a un contenidor per l’empleat d’una empresa pròxima.

En el lloc es trobava un indigent que va reconéixer haver pernoctat en eixe lloc, i al qual durant l’escorcoll se li va trobar, a més de la citada pistola, quatre útils per a fumar substancies estupefaents, dues tisores, tres tornavisos, quatre espanyaportes, unes alicates i un telèfon mòbil d’alta gamma que, pel que sembla segons les seues pròpies manifestacions, s’havia trobat en un contenidor. Pròxim al lloc on estava es va trobar un mosquetó amb un xicotet tros de brida.

En ser preguntat per l’animal, el captaire va indicar als agents que efectivament era el propietari d’un gos de color marró, que coincidix amb el cos de l’animal recuperat del contenidor, però va argumentar que havia sigut atropellat per un vehicle la nit anterior. Testimonis presencials amb els quals es va entrevistar la Policia Local van corroborar, no obstant això, la tesi que havia sigut penjat en la barana d’un centre comercial de la zona.

La pistola de salva intervinguda era de la marca *Ekol *Saba *Magnum, si bé el grup de la Policia Judicial serà qui determine si cal realitzar un estudi/anàlisi per si estiguera rectificada per a foc real.

De manera paral·lela, la Policia Local va sancionar administrativament esta persona per tinença de substàncies estupefaents, objectes perillosos i tinença d’aparent arma de foc.