La Policia Local desmantella un botelló juvenil i estén una acta per consum d’alcohol i falta de respecte a un agent

Publicada per Comunicación Ayto. de Petrer el

El succés es va produir en la vesptada-nit del passat divendres 30 de desembre

El passat divendres 30 de desembre, agents de la Policia Local de Petrer van desmantellar un botelló d’un grup de jóvens en el descampat adjacent al col·legi Reina Sofia.

Entorn de les 20.20 hores, els agents van detectar la presència de diversos jóvens en el lloc citat, alguns dels quals es trobaven realitzant botelló, per la qual cosa se’ls va identificar. Encara que, en general, els jóvens van mostrar una actitud col·laboradora, un d’ells va intentar eixir corrent i, en ser interceptat per un dels agents, va reaccionar de manera violenta contra l’agent, espentant-lo i pegant-li un colp al braç.

Els agents van estendre una acta per consum d’alcohol i per falta de respecte a un agent de l’autoritat. A més, en la identificació, es va detectar que una de les menors a la qual s’estengué una acta per consum de begudes alcohòliques va resultar ser la mateixa xica que una setmana abans va ser atesa pels serveis sanitaris per trobar-se en estat de coma etílic.

Cal recordar que, des de la Unitat d’Agent Tutor de la Policia Local de Petrer, s’impartixen xarrades en els col·legis de Primària i Secundària sobre addiccions i altres matèries. A més, a principis d’aquest curs 2022-23, també s’ha posat en marxa una Escola per a Famílies que, entre altres temes, aborda amb les famílies de menors aspectes com les addiccions, i es focalitza en el botelló, THC, o les addiccions sense substància com les apostes, videojocs, el joc patològic o les xarxes socials.