Es tracta de diversos vídeos llançats en xarxes socials en els quals participen el comissari cap i l’agent d’Educació Vial de la Policia Local

En el seu afany per continuar vetlant per la seguretat i protecció del municipi i prestar informació d’utilitat a veïns i veïnes, la Policia Local de Petrer, coincidint amb el període estival de vacances, ha llançat diversos consells i recomanacions a la ciutadania per a gaudir d’unes vacances més segures.

Es tracta d’una sèrie de vídeos que la Policia Local ha llançat en les seues xarxes socials i, de manera paral·lela, en les xarxes socials de l’Ajuntament de Petrer. En concret, el Comissari Cap de la Policia Local de Petrer, Antonio Amorós, ha volgut posar en valor algunes precaucions a tindre en compte a la nostra casa quan estiguem absents per vacances, així com alguns consells amb la finalitat d’evitar furts i/ robatoris en la nostra destinació de vacances.

Per part seua, l’agent d’Educació Viària, Fran López, conscient que “a causa de la situació que estem suportant en aquests moments, molts espanyols estan triant una destinació nacional per a passar les seues merescudes vacances”, la qual cosa comporta un augment important en el volum de trànsit en estes dates, ha subratllat diverses recomanacions i mesures “abans i durant el viatge per a fer-lo més còmode i segur”.

Algunes d’elles posen l’accent en aspectes a tenir en compte abans de posar-se en marxa, com revisar l’estat general del vehicle, col·locar correctament l’equipatge, planificar els descansos, informar-se de l’estat de les carreteres…; i altres indicacions una vegada en marxa, com ara la importància dels cinturons correctament cordats, la temperatura interior del vehicle….

L’agent d’Educació Viària també s’ha referit a “una sèrie de factors que poden augmentar els riscos i la possibilitat de patir un accident”, com la monotonia per la conducció, les distraccions al volant…

WordPress Video Lightbox Plugin