La Policia Local ha rebut diverses denúncies per intents d’estafa d’aquestes característiques i demana als establiments comercials que extremen les precaucions

La Policia Local de Petrer ha rebut diverses denúncies en els últims dies d’establiments comercials i un d’hostaleria alertant que uns desconeguts han intentat utilitzar l’estafa del “mètode del canvi”.

Es tracta de casos en els quals es realitza una compra d’escàs valor entregant per a això bitllets de 50 o 100 euros. En el transcurs de les devolucions, es demana que es canvie els bitllets per uns altres de menor valor o dient que ha trobat la quantitat exacta, per la qual cosa sol·licita que el venedor procedisca a retornar-li el bitllet utilitzant l’estratègia de l’embolic per a crear confusió.

El regidor de Policia Local, Pablo Lizán, ha demanat als establiments comercials i locals d’hostaleria que “estiguen alerta davant aquest tipus i a la menor sospita telefonen a la Policia Local per a tractar d’identificar i detindre els autors”. En l’últim cas detectat a la ciutat, en una coneguda cafeteria, les càmeres de seguretat de l’interior de l’establiment van gravar els dos individus i les imatges han sigut facilitades a la Policia Local per a intentar la seua localització.

D’altra banda la Policia Local està procedint a supervisar les terrasses dels establiments d’hostaleria per a comprovar que compleixen la normativa de distància i nombre de taules màxim permés. En dos establiments es va instar a retirar una taula en cadascun d’ells i en un altre tres taules, per excés respecte al permís concedit.

WordPress Video Lightbox Plugin