La Policia Local activa la campanya “comerç segur” per a reforçar la vigilància en les principals àrees comercials del municipi

Publicada per Comunicación Ayto. de Petrer el

Enguany el reforç de l’operatiu de vigilància avança l’inici i estarà actiu des de demà 1 de desembre fins al 8 de gener

Amb motiu de la proximitat de la celebració de les festes nadalenques, la Policia Local de Petrer activa el dispositiu especial de vigilància “comerç segur”, amb el qual “des de la regidoria de Seguretat Ciutadana pretenem dotar i donar major seguretat a este període de l’any en què augmenta l’activitat comercial i el tràfec de persones”, ha explicat el regidor de l’àrea, Pablo Lizán.

A més, enguany, este dispositiu especial, que en anys anteriors començava a mitjan mes de desembre, avança l’inici i es posa en marxa des de demà divendres 1 de desembre fins al 8 de gener de 2024.

Lizán ha explicat que, en esta campanya de vigilància, “reforcem el servei en les principals zones comercials i també en els polígons industrials on les empreses fan major apilament de productes i gènere durant estes dates”. També ha indicat que l’operatiu “combina l’augment de la presència policial tant en vehicle com patrulles caminant per a mostrar eixa proximitat a veïns en les zones comercials”.

Les zones comercials on s’augmenta la vigilància, com ha descrit el comissari cap de la Policia Local de Petrer, són la zona comercial del centre urbà de Petrer; la zona comercial mitjana, és a dir, la compresa entre les avingudes Felip V, Reina Victòria i la plaça Unió de Festejos; i la zona comercial de la Frontera, que contempla l’àrea compresa entre el carrer Óscar Esplá, Camí Vell d’Elda, avinguda de Madrid, etc., zona on, a més, es troba el Mercat de la Frontera.

També es reforça la vigilància en els aparcaments i voltants dels centres comercials del municipi. En el cas dels polígons industrials, la vigilància s’intensifica, sobretot, a les nits.

El comissari ha recordat que fa uns quants dies es va dur a terme una reunió de coordinació a tres bandes amb la Policia Nacional, la Policia Local d’Elda i la Policia Local de Petrer per a “planificar l’estratègia a seguir i la coordinació en matèria de comerç segur”. Ha aprofitat per a subratllar que també durant este període s’intensificaran els controls d’alcoholèmia a les nits.