Esta formació perseguix que incrementen la seua participació en els assumptes públics

La Regidoria de Participació Ciutadana i Barris ha finalitzat el programa “Viu la teua associació, crea comunitat”, amb l’objectiu d’oferir un assessorament més personalitzat perquè cap col·lectiu es quede arrere en la bretxa digital.

La regidora de l’àrea, Juani Ochoa, ha indicat que “la majoria d’associacions han fet un esforç molt important que cal posar en valor”. Les participants han obtingut el certificat electrònic d’associació, obligatori per a qualsevol tràmit amb les administracions públiques, i amb estos dos cursos, a més dels que Participació Ciutadana organitza els últims anys, seran molt poques les que finalment hauran de ser donades de baixa del Registre Municipal d’Associacions de Petrer.

Cal recordar que la Regidoria de Participació Ciutadana impulsa la formació a les associacions municipals perquè puguen prendre part en els afers públics, posada en marxa els passats mesos de maig i juny, amb 6 tallers dintre del Seminari “ESCOLA DE PARTICIPACIÓ EN LÍNIA” que va tindre un acolliment excel·lent i va ser subvencionada en part per Diputació.

A més, i com a reforç per a les que encara necessitaven un assessorament més personalitzat, es va programar l’activitat T’HO POSEM FÀCIL!, que ha consistit en 4 sessions en línia i 4 presencials que acaben d’acabar, amb una valoració molt positiva de les associacions que han participat i la petició que es continue en pròximes edicions.