La locutora radiofònica Celia Linares pregonarà les Festes de la Santa Cruz de 2023

Publicada per Comunicación Ayto. de Petrer el

El pregó de les Festes del barri de la Frontera tindrà lloc el dissabte 18 de març en el Teatre Cervantes de Petrer

 

Celia Linares, locutora de Ràdio Petrer, serà l’encarregada de pregonar les Festes de la Santa Cruz de 2023, tal com ha anunciat aquest matí el president de la Comissió de Festes, Gaspar Barrachina, al qual han acompanyat l’alcaldessa de Petrer i actual regidora de Festes, Irene Navarro, i la mateixa pregonera.

Gaspar Barrachina ha destacat que “el compte arrere que dona inici a les Festes de la Santa Cruz 2023 ha començat, i en aquest sentit, els anuncie que Celia Linares serà la pregonera de les Festes de la Santa Cruz 2023”, i han indicat que la seua elecció ha sigut motivada per la seua trajectòria professional en els mitjans de comunicació i per la seua vinculació amb les Festes de la Santa Cruz

Barrachina ha afegit que “este nomenament no és només un homenatge a la seua persona i trajectòria professional, sinó també a tots els mitjans de comunicació, de manera especial a El Carrer i Ràdio Petrer per tot el que fan per les Festes de la Santa Cruz”. El president ha agraït a Celia la seua predisposició i li ha demanat “en el meu nom i en el de tota la Comissió, que des d’ara comences a pregonar les Festes del 2023 en cada lloc que visites i moment que visques fins al 18 de març de 2023, dia que podràs pregonar les Festes de la Santa Cruz des del cor, fent un pregó que segur serà molt emocionant i ple de sentiments”. 

La recentment anunciada pregonera ha expressat que “sent molta alegria i moltíssima responsabilitat i em sembla un honor que m’hagen nomenat a mi, tenint uns companys de professió tan longeus en el mitjà i tan professionals, no sols en la ràdio, sinó també en el diari”. Celia s’ha compromés “a partir d’ara comence a treballar en ell i jo només desitge estar a l’altura del que m’han encomanat que és pregonar, no sols les Festes de la Santa Cruz, sinó Petrer, una cosa que ha d’eixir des de dins, des del cor”. I ha afegit que “jo sempre soc una bona pregonera d’aquest poble, perquè l’adore”, perquè “no soc d’ací, però viu ací tota la vida i és un poble meravellós”.

Finalment, l’alcaldessa de Petrer, Irene Navarro, ha qualificat el matí com “un matí bonic de bones notícies i, sobretot, plena d’emocions”. Dirigint-se a la la pregonera, li ha dit que “és un regal que passa una vegada en la vida i als regals no se’ls diu que no, als regals se’ls obrin els braços i es reben agraïda”, i ha apuntat que “és el que ha fet Celia i el que jo en el seu moment també vaig fer quan vaig tindre l’honor de ser pregonera i sé per les emocions que estàs passant”. Cal recordar que l’alcaldessa va ser la pregonera de les Festes de la Santa Cruz l’any 2018.

La primera autoritat ha dit de Celia que, malgrat no ser de Petrer, “una no és d’on naix, una és d’on fa arrels i viu amb passió cada dia” i “això Celia ho fa diàriament, viu Petrer per cada porus de la seua pell i, sobretot, coneix des de la seua essència el que són les Festes de la Santa Cruz, per la seua implicació”. 

CELIA LINARES

Celia està al voltant de 40 anys dedicada als mitjans de comunicació. Ha treballat en diferents mitjans radiofònics com a Radio Valle, Radio Elda, Radio Ciudad – Cope i en Ràdio Petrer – i el setmanari El Carrer des de l’any 2000. La feina de casa en este mitjà s’han basat en la direcció, producció i locució. En aquests últims 22 anys, Celia s’ha dedicat a donar notícies sobre Petrer així com a informar sobre diferents esdeveniments i festes, entre les quals es troben les festes de la Santa Cruz. 

A més, segons ha apuntat el president de la Comissió de Festes de la Santa Cruz, Celia Linares va entrevistar per primera vegada les Reines i Dames d’Honor de la Santa Cruz en Ràdio Petrer; “ella va ser qui va proposar aquesta bonica iniciativa”. Actualment, a més del seu treball en la ràdio, també participa en el taller de teatre municipal, és professora de ioga i terapeuta Gestalt, “la qual cosa ve a ser una persona polifacètica”, ha manifestat Barrachina.