Organitzat per la Seu Universitària de Petrer en col·laboració amb el Grup Fotográfic de Petrer

La fotògrafa triada per Casa Reial per a realitzar les fotos oficials del Rei Felip VI , de la Reina Letizia i de les seues dues filles impartirà un taller i oferirà una xarrada a Petrer l’últim cap de setmana de novembre.

Estela de Castro és la coordinadora de PHES (Fotografia Espanyola Solidària) un projecte que va nàixer de les ganes de voler canviar el món. És una fotògrafa amb una trajectòria impecable i que ha sigut valorada per crítica, públic i companys. En 2014 va ser la protagonista de l’exposició Fotográfos en la qual va retratar 57 grans del món de la fotografia, tots en blanc i negre, amb una intimitat embriagadora. Entre ells estaven Oriol Maspons, Cristina García Rodero o Amparo Garrido; i va formar part de PhotoEspaña.

En la sèrie de fotografies encarregades per Casa Reial s’inclouen els nous retrats oficials de SSMM els Reis de gala, junts i per separat, de civil i de la Princesa d’Astúries i la Infanta Sofía, així com altres dues imatges de la família i de Les seues Alteses Reials.

El director de la Seu Universitària, Pedro Payá, ha explicat que, amb la col·laboració del Grup Fotogràfic de Petrer, la prestigiosa fotògrafa oferirà la xarrada titulada “La fotografía como herramienta”. Serà el divendres 27 de novembre, a les 20.30 hores, al Centre Cultural. A més ha apuntat que García de Castro també impartirà el taller “Retrato con luz natural”, el dissabte i diumenge 28 i 29 de novembre, a la seu del Grup Fotogràfic.

D’altra banda la Seu Universitària també ha organitzat la representació de l’obra “Mar de almendros”, a càrrec del Màster en Art Dramàtic Aplicat de la Universitat d’Alacant, aquest divendres 20 de novembre, a les 20.30 hores.

Escrita i dirigida per Juan Luis Mira, és una obra que conta com el 29 de març de 1939 el vaixell carboner britànic Stanbrook, amarrat al port d’Alacant, rescata 2.638 persones d’una repressió segura a càrrec dels vencedors de la Guerra Civil.

Per la seua part el regidor de Cultura, Fernando Portillo, ha recordat que, tant per al teatre com per a la xarrada, és necessari realitzar una inscripció prèvia, telefonant al número d’aquest departament municipal, 96 698 94 09. A més, ha animat els petrerins a què disfruten d’aquesta oferta cultural sense por perquè el protocol sanitari antiCOVID-19 s’aplica amb mesures com control d’aforament, desinfecció del lloc, ús obligatori de màscares i distància social, entre altres.

WordPress Video Lightbox Plugin