La FAPA i l’Ajuntament de Petrer organitzen una Escola de Nadal en plena naturalesa

Publicada per Comunicación Ayto. de Petrer el

“Omplir els dies de vacacions de Nadal d’activitats educatives al mateix temps que divertides i que fomenten les relacions socials entre els joves” és l’objectiu que es marca la Federació local d’AMPA Paco Mollà i les regidories d’Educació i Medi Ambient amb l’Escola de Nadal.

Sota el títol “Nadal a Ferrussa”, la Federació local d’AMPA Paco Mollà de Petrer organitza, un any més, en col·laboració amb l’Ajuntament de Petrer, l’Escola de Nadal dirigida als alumnes dels centres educatius de Petrer. Des del 23 de desembre fins al 3 de gener, excepte els dies festius de Nadal i Any Nou i els caps de setmana, els xiquets i xiquetes de 3 a 12 anys inscrits participaran de diferents activitats a la finca Ferrussa.

El preu de l’activitat és de 54 € per a aquelles inscripcions amb l’horari normal (de 9 a 13.30 hores), preu al qual cal sumar 16 € per cada opció addicional triada: “matinadors nadalencs” (des de les 8 h) i “automenjador” (fins a les 15 h).

La inscripció s’ha gestionat a través dels diferents col·legis i de l’empresa col·laboradora Planeta Caracol i està oberta fins al dimarts 17 de desembre.