La directora Consum i Comerç anuncia a Petrer una línia d’ajudes per a comerços de proximitat de la Comunitat de 7,5 milions

Publicada per Comunicación Ayto. de Petrer el

A més, l’Ajuntament optarà a una altra línia de subvencions per a millorar el Mercat de la Frontera

La directora general de Consum i Comerç de la Generalitat, Ana Rosa Seguí, ha visitat hui Petrer i ha anunciat que d’aquí a dos mesos el seu departament traurà una línia d’ajudes per als comerços de proximitat de la Comunitat Valenciana de 7,5 milions d’euros en les quals, com a novetat, també seran subvencionables les obres de reforma i millora dels locals. Fins ara estes ajudes eren només per a equipament.

La directora ha visitat Petrer al costat de la cap de servei territorial de Consum i Comerç, Pilar Santos, i han mantingut una reunió amb l’alcaldessa, Irene Navarro, el regidor de Comerç, Fernando Díaz, i tècnics de la regidoria. Un dels projectes que s’han posat sobre la taula és la millora de les instal·lacions del Mercat de la Frontera. L’administració valenciana traurà una línia d’ajudes específiques per a mercats i zones comercials municipals per un importa total de 9 milions d’euros. En este sentit, l’edil de l’àrea ha assenyalat que el seu departament té un projecte per a instal·lar plaques solars en la coberta, per a digitalització i la millora de les portes d’accés al mercat de la Frontera. Díaz ha indicat que les ajudes públiques anunciades per la directora general “permetran donar un nou impuls al mercat, millorant les actuals condicions tant per a clients com per a venedors”.

A més, el departament que dirigix Díaz organitzarà reunions amb el teixit comercial de la població i una campanya de difusió perquè coneguen l’abast de les ajudes i puguen optar a estes, ja que “millorar el comerç és fonamental perquè el comerç de proximitat és el millor exponent de l’economia circular i dona vida a la nostra ciutat”, ha conclòs el regidor.