La Ciutat sense Llei i el barri de la Frontera acullen el rodatge d’un llargmetratge amb actors de reconegut prestigi

Publicada per Comunicación Ayto. de Petrer el

El projecte compta amb el suport de Costa Blanca Films Commission i ha sigut reconegut per diversos festivals de cinema

Els valencians Guillermo i Javier Polo roden durant aquests dies a Petrer el seu primer llargmetratge de ficció titulat «Pobre Diablo», una road movie (pel·lícula de carretera) l’argument de la qual es desenvolupa al llarg d’un viatge.

La Ciutat sense Llei i el carrer Camí Vell d’Elda són escenaris en els quals rodaran els germans Polo, que el mes de juliol passat ja van estar a Petrer buscant localitzacions, de la mà de Costa Banca Films Commission, l’oficina del cinema creada per la Diputació d’Alacant amb l’objectiu de facilitar el treball a les empreses i professionals del sector audiovisual que volen rodar a la nostra província.

El regidor de Desenvolupament Econòmic i Turisme, David Morcillo, ha indicat que «és la primera pel·lícula que es roda en la zona urbana i és una gran notícia per a la projecció de la ciutat». L’edil ha agraït a Costa Blanca Films, a l’empresa de Ciutat sense Llei i a la Policia Local que s’encarregarà del control i desviament de trànsit durant la gravació prevista per als pròxims dies i en la qual participaran actors de reconegut prestigi.

Respecte a la pel·lícula, Morcillo ha explicat que «es tracta del projecte més ambiciosos de la productora Los Hermanos Polo, que atresoren diversos premis en curtmetratges i han rodat amb anterioritat dos llargmetratges documentals, emesos en televisions de tot el món».

El film que es roda a Petrer es titula «Pobre Diablo» i ha rebut el suport de CulturArts, l’entitat pública de la Generalitat Valenciana i ha guanyat el premi a millor projecte del Festival de Màlaga, al València Pitch Forum, així com el premi Music Library & SFX Synchro en el Canary Island Internacional Film Market, el second rounder a l’Austin Film Festival, la menció especial en el Pithbox 5 de Filmarket Hub i va ser seleccionat en el 1r Fòrum Coproducció Cinema Jove.