S’ha incrementat en 3.000 euros la dotació dels premis respecte a 2019, per la qual cosa serà l’edició amb més quantia econòmica

El termini d’inscripció està obert fins al 23 de setembre a través de petreremprende.es

Petreremprén, la llançadora de projectes empresarials impulsada per l’Ajuntament de Petrer amb la col·laboració de Genion, aconsegueix el seu lustre de vida augmentant la quantia dels premis fins als 10.000 euros, 3.000 euros més que en l’edició de 2019. Així ho han anunciat aquest matí en la presentació de la cinquena edició David Morcillo, regidor de Desenvolupament Econòmic, Pilar Ruiz, sòcia fundadora de Genion, i Míriam Toledo i Silvia Campos, sòcies de La Urdimbre, empresa que en 2019 va obtindre el Premi Igualtat i diversitat de gènere.

“Enguany, a més d’augmentar en 3.000 euros la dotació dels premis, els hem organitzat en dues grans categories: premi al projecte Petreremprén en fase d’idea, és a dir, aquells projectes que encara no s’han format com a empresa; i premi al projecte d’innovació empresarial d’empreses que s’han constituït recentment o és una innovació dins d’una empresa constituïda fa temps, amb la idea que hi haja igualtat de condicions”, ha subratllat el regidor, qui ha ressaltat que “és el camí per a continuar consolidant Petrer com un referent d’emprenedoria a la comarca i a la província, on poder fer realitat idees i projectes empresarials”. En aquest sentit, Morcillo s’ha referit precisament al “simbolisme de celebrar aquesta presentació en les instal·lacions de La Urdimbre, un dels projectes premiats en l’edició de 2019 ”.

En concret, la dotació del primer premi de cadascuna de les dues categories – millor projecte Petreremprén 2020 en fase idea i millor projecte d’innovació empresarial Petreremprén 2020- és de 4.000 euros. El segon premi de cada categoria rebrà 1.000 euros. Un total de 10.000 euros en premis.

D’aquesta manera, amb la presentació de hui, es posa en marxa la maquinària de la cinquena edició de Petreremprén per a buscar els 20 projectes que, a partir de setembre, formaran part d’aquesta nova edició de la llançadora de projectes empresarials que, en les seues quatre edicions anteriors, ha rebut més de 150 projectes de tota la província.

Des de hui i fins el 23 de setembre a les 23.59 hores està oberta la inscripció a través de www.petreremprende.es, on serà necessari emplenar un formulari amb nom i cognoms i una breu descripció d’entre 200-300 paraules de la idea o projecte empresarial.

Segons ha explicat Pilar Ruiz, sòcia fundadora de Genion, la cooperativa sense ànim de lucre que gestiona Petreremprén i El Teixidor, de finals de setembre a mitjan novembre, els projectes seleccionats participaran en huit sessions formatives que, com a novetat enguany, donades les circumstàncies generades per la situació sanitària, seran de modalitat mixta, és a dir, els participants podran connectar-se via en línia o acudir de manera presencial a PBC. A més, cada projecte disposarà de 3 hores de mentoria personalitzada amb els professors. Finalitzades les sessions formatives, a la fi de novembre tindrà lloc la presentació dels projectes i, a principis de desembre, encara que no es té data exacta, la gala de lliurament de premis.

Ruiz també ha destacat com a novetat el fet que “la comunitat emprenedora de Petreremprén entrarà a formar part d’una de les comunitats emprenedores més importants de la nostra terra, la Genion network, on podran connectar amb altres ecosistemes emprenedors, ampliant els seus contactes”.

Per part seua, Míriam Toledo i Silvia Campos, sòcies de La Urdimbre, centre d’acompanyament familiar i infantil, han volgut expressar el seu agraïment a l’Ajuntament de Petrer i a tot l’equip “per seguir en aquest any tan difícil per a fomentar projectes que llancen a nous emprenedors” i han manifestat que “presentar-se a Petreremprén va ser tot un impuls perquè els inicis sempre són complicats”.

WordPress Video Lightbox Plugin