La desfilada, que se celebrarà el dia 5 de gener a les 18:30 hores, comptarà amb al voltant de 700 participants i es repartiran bosses de llepolies individuals als xiquets i xiquetes per a evitar aglomeracions

L’Ajuntament de Petrer amplia el recorregut de la cavalcada de Reis Mags, que se celebrarà el pròxim 5 de gener a les 18.30 hores, per a complir amb les mesures sanitàries. Enguany el recorregut conegut fins ara s’ha vist alterat per diferents raons. La primera es deu a les obres d’adequació al carrer Gabriel Payá, per la qual desfilava anteriorment.

En este sentit, el recorregut partirà des del carrer Rambla dels Molins i continuarà per l’avinguda de Madrid, avinguda d’Elda, avinguda de Felip V, Brigadier Algarra i Leopoldo Pardines per a finalitzar als Jardins Alcalde Vicente Maestre a l’Esplanada.

Segons les dades proporcionades pel regidor, Alejandro Ruiz, la participació de l’esdeveniment ronda prop dels 700 participants, entre regidories de Joventut i Festes, voluntaris i bandes, ballets i grups contractats. En paraules de l’edil, “l’acolliment ha sigut bo, perquè s’ha vist que la gent tenia ganes d’eixir i gaudir”.

S’ha tractat de seguir un protocol per a garantir la seguretat tant dels participants com del públic, establint mesures com l’enviament i la signatura d’una declaració responsable per part dels participants, tal com els protocols sanitaris dicten”, ha indicat Ruiz, que ha afegit que “una de les diferències d’enguany és que ja no es tiraran caramels com en edicions anteriors, sinó que es repartiran bosses de llepolies als xiquets i xiquetes de manera individualitzada per a evitar aglomeracions i així mantenir la seguretat ciutadana”.

Finalment, l’edil apel·la a la responsabilitat ciutadana i individual, fent ús de la màscara i mantenint la distància de seguretat per a poder fer de la cavalcada un acte segur per als assistents.

WordPress Video Lightbox Plugin