La campanya «Recicla els teus aparells» pedalejarà a Petrer el 18 d’abril

Publicada per Comunicación Ayto. de Petrer el

Petrer se suma a aquesta iniciativa, impulsada per la Generalitat Valenciana, amb la qual es pretenen superar les més de 3 tones de residus recollits en la passada edició

Petrer se suma a la campanya «Recicla els teus aparells», una iniciativa que té com a finalitat conscienciar la població sobre la necessitat de reciclar, de manera correcta, els aparells elèctrics i electrònics i amb la qual es busca superar les més de 3 tones de residus recollides en la passada edició.

El 18 d’abril, de 10.00 a 14:00h i de 16.00 a 20:00h, un equip d’informadors ambientals, identificats amb la imatge de la campanya, recorrerà els principals carrers de Petrer en bicicletes amb remolc, informant i recollint tots els aparells elèctrics i electrònics en desús de menys de 20cm que els veïns i veïnes tinguen a les seues llars.Amb aquesta campanya, impulsada per la Generalitat Valenciana, a través de la conselleria d’Agricultura i Medi Ambient, en col·laboració amb les majors plataformes del sector, es pretén garantir el correcte reciclatge d’aquests aparells que, en moltes ocasions, acaben als contenidors convencionals, amb l’alt grau de contaminació i el perill per a la salut que generen aquest tipus d’accions.

Així mateix, amb la finalitat de motivar la participació, s’entregaran premis a tots els veïns i veïnes que depositen els seus aparells en els remolcs de les bicicletes. Entre els obsequis que es podran aconseguir es troben un Iphone X, una TV led o carregadors portàtils, entre moltes altres coses. A més, també se sortejarà un Ipad mini a través de la pàgina de Facebook @reciclatusaparatos.