La campanya de Nadal d’enguany, que té a la música i a diverses agrupacions musicals de Petrer com a protagonistes, també incorpora una original acció d’art urbà en diversos parcs de la ciutat.

Des d’ahir dimecres, els veïns i veïnes que s’acosten a la plaça de Dalt, als jardins Alcalde Vicente Maestre, al parc El Campet i a la zona de jocs infantils dels jardins Rei Joan Carles I, es trobaran amb bancs simulant un piano i tematitzats amb l’eslògan de la campanya nadalenca “Petrer, la il·lusió sempre torna”.

La regidora de Festes, Ana Tortosa, ha subratllat que “amb aquesta acció tan visual busquem donar-li protagonisme a la música, perquè no sols és el leitmotiv de la campanya de Nadal d’enguany, sinó que forma part de la gran majoria de moments importants de la nostra ciutat i, en general, de la nostra vida”.

La regidora ha convidat a veïnes i veïns a què, durant aquestes festes nadalenques, es facen fotos als bancs de la campanya “i les compartisquen en les seues xarxes socials i amb els seus contactes per a reivindicar la música”. A més, ha avançat que en els pròxims dies, en la pàgina de Facebook de l’Ajuntament i en Instagram d’Infància i Joventut, es posaran en marxa sortejos en els quals es podrà participar amb aquestes fotos.

La regidora ha agraït el treball realitzat pel personal de la regidoria de Servicis Generals per a fer realitat aquesta acció d’art urbà. Passades les festes nadalenques, els bancs pintats per a la campanya tornaran a la normalitat.