Juan Manuel Martínez, president de Gramàtica Marró, presenta el seu primer llibre “299 Haikus”

Publicada per Comunicación Ayto. de Petrer el

Els beneficis de la venda del llibre aniran destinats a l’Associació de Familiars i Amics de Malalts d’Alzheimer (AFA) d’Elda, Petrer i Comarca

 

Aquest divendres 25 de novembre, a les 20.00 hores, en el Forn Cultural, Juan Manuel Martínez Albert, president de Gramàtica Parda, presenta el seu primer llibre, “299 Haikus, rimas, coplillas, aforismos y alguna sentencia”.

Juan Manuel Martínez, “una persona compromesa amb el món de la cultura a qui sempre li ha agradat l’escriptura i ara s’atrevix a publicar”, en paraules del regidor de Cultura, Fernando Portillo, ha explicat que, després de més de 3 anys escrivint haikus, ara s’ha animat a publicar un recopilatori.

Martínez també ha aclarit que aquest llibre “no té fi lucratiuels beneficis que es recapten de la venda del aniran destinats a l’Associació de Familiars de Malalts d’Alzheimer d’Elda-Petrer”.

Martínez ha contat que en aquest temps ha escrit al voltant de 3.000 haikus, i ha avançat la seua intenció que “a la primavera o de cara a l’estiu pot ser que publique un segon llibre”.

En paraules de l’autor “el haiku és un xicotet poema japonés que consta de 3 versos de 5, 7 i 5 síl·labes. Aquesta simplicitat és molt complexa a l’hora de tancar els haikus”. A més, ha llançat una invitació al fet que tothom s’anime a escriure haikus “perquè és una manera d’entretindre’s i, al mateix temps, de forçar la nostra capacitat creativa”. I ha expressat el seu desig d’“arribar especialment als jóvens” amb aquest llibre, i ha apuntat que “el fet de posar-se a escriure és una cosa realment fàcil”.  

La regidora d’Educació, Sabina Sendra, serà l’encarregada de fer la presentació d’aquest primer llibre de Juan Manuel Martínez