Jovi Esteve, responsable d’informació del temps en Inforatge, estarà a Petrer per a parlar de “Què passa amb el temps?”

Publicada per Comunicación Ayto. de Petrer el

La conferència tindrà lloc el dimecres 8 de febrer, a les 19.00 hores, al Museu Dámaso Navarro

 

El pròxim dimecres 8 de febrerJovi Esteve, responsable del temps en Inforatge i membre de l’Associació Valenciana de Meteorologia (AVAMET), estarà a Petrer per a parlar d’un tema d’actualitat, “Què passa amb el temps. Tot és culpa del canvi climàtic?”.

La Regidoria de Medi Ambient ha organitzat esta xarrada amb l’objectiu d’oferir als veïns i veïnes interessats informació més detallada i científica de la mà d’un expert en meteorologia com és Jovi Esteve. L’activitat tindrà lloc a partir de les 19.00 hores a la sala multifuncional del Museu Dámaso Navarro, al carrer La Font, 1.

Inforatge, empresa d’informació i previsió meteorològica de la qual Jovi Esteve és gerent i administrador, s’encarrega de la gestió i manteniment de l’estació meteorològica instal·lada en el centre municipal Clara Campoamor des de març de 2018Les dades en temps real de l’estació estan disponibles  en la pàgina web municipal www.petrer.es

En la pàgina es poden consultar dades de pluja, temperatura, vent, etc., de tot el període en el qual l’estació està instal·lada. Des d’Inforatge també elaboren informes que són admesos per les companyies asseguradores per a reclamacions en cas de danys produïts per episodis de vent, pluja, etc.