L’activitat tindrà lloc este divendres 7 de maig i està dirigida a jóvens de 16 a 20 anys

La Regidoria d’Infància i Joventut de l’Ajuntament de Petrer, que durant estos últims mesos no ha cessat la seua activitat, però en modalitat en línia, ha decidit reprendre la presencialitat de les seues activitats de manera gradual.

El regidor de l’àrea, Alejandro Ruiz, ha assenyalat que “tenint en compte les baixes xifres de contagi que ara mateix hi ha a la nostra ciutat, volem anar recuperant la normalitat a poc a poc, però sempre garantint les màximes mesures de seguretat”. Així, per a divendres que ve, 7 de maig, de 17 a 20 hores, la regidoria ha organitzat un taller de risoteràpia per a jóvens de 16 a 20 anys en el Casal de la Joventut.

Es tracta de la primera activitat presencial després d’estos últims mesos que, a més, serà impartida per una monitor especialitzat i que ha sigut organitzat directament per Carolina Vidal, que realitza les seues pràctiques en la regidoria.

Pensem que, després dels mesos tan difícils que hem viscut per la pandèmia, en els quals les nostres relacions interpersonals i socials s’han vist tan afectades, organitzar una activitat per a promoure l’ús del riure de manera beneficiosa sobre el nostre dia a dia és una molt bona manera de recuperar les activitats presencials”, ha afegit l’edil.

Les places són limitades i la inscripció, gratuïta, es pot realitzar a través del correu electrònic juventud@petrer.es o telefonant al 966950671 o al 687 224 881.

WordPress Video Lightbox Plugin