Joventut programa la projecció i posterior xarrada de tres curtmetratges d’Hugo García, un jove realitzador de Petrer

Publicada per Comunicación Ayto. de Petrer el

El dissabte 23 de desembre, al Centre Cultural a les sis i quart de la vesprada

El Centre Cultural acull el pròxim 23 de desembre la projecció de tres curtmetratges únics dirigits pel jove realitzador de Petrer Hugo García, fundador de Produccionrs Garfol. Una nova activitat organitzada per la Regidoria d’Infància i Joventut. El seu regidor, Alejandro Ruiz, que ha convidat els jóvensque vegen la Regidoria com un lloc on poder desenvolupar les seues iniciatives com en este cas ha fet Hugo”.

La vetlada començarà a les 18.15 amb l’obertura de portes, seguida de la presentació dels curtmetratges. La col·laboració en l’organització de l’esdeveniment és de Mar Vicedo, fundadora de Nomad Productions & Co., que a més és protagonista del curtmetratge “TATTOO”; i la productora del qual, Nomad, ha col·laborat en el projecte.

Els curtmetratges són “BLACK: Dare the Darkness”, una intrigant trama on dues persones es troben atrapades en completa foscor, guiant-se només per centellejos de llum i sons. Un desafiament per a trobar l’un a l’altre i descobrir el misteri de la seua ubicació.

Seguirà EL INODORO. Este curtmetratge porta l’espectador a un viatge sobrenatural a partir d’un esdeveniment quotidià, on es desencadenen una sèrie de reflexions profundes sobre la societat contemporània.

I el tercer curtmetratge que es projectarà és TATTOO, un drama intens que seguix una jove en cadira de rodes després d’un tràgic accident. Un viatge al poble de la seua mare es convertix en una espiral de misticisme i terror, que submergix la protagonista en un remolí d’emocions.

A més de gaudir d’estos curtmetratges, els assistents tindran l’oportunitat d’interactuar en un picoteig a l’estil Meet & Greet amb el director Hugo García, Mar Vicedo i els actors i actrius després de la projecció.