Joventut presenta una Gimcana Zombi per al pròxim 3 de febrer

Publicada per Comunicación Ayto. de Petrer el

Coincidix amb el cap de setmana de celebració a tot el món del Dia de l’Orgull Zombi, en honor del cineasta que va popularitzar este gènere cinematogràfic

La Regidoria d’Infància i Joventut ha organitzat una nit d’oci alternatiu per al divendres 3 de febrer, a partir de les nou de la nit, coincidint amb el cap de setmana que se celebra a tot el món del Dia de l’Orgull Zombi, en honor del director de cinema George A. Romero, considerat el pare d’este gènere de terror. 

L’activitat consistix en una gimcana d’invasió zombi en la qual es promou el treball en equip pels carrers del municipi. És una activitat que es realitza per primera vegada a Petrer però que té un gran acolliment on s’ha celebrat ja que “hi ha moltes persones que són fixes i van recorrent els llocs on se celebra”, ha indicat el regidor de Joventut, Alejandro Ruiz

Teníem moltes ganes d’organitzar esta divertida activitat que és també una bona manera de conéixer la ciutat per als qui ens visiten d’altres llocs”, ha remarcat l’edil de l’àrea. 

Els organitzadors han reservat un contingent de 200 entrades per a les persones empadronades a Petrer amb un cost simbòlic de 3 €, i la inscripció es pot formalitzar a través de la plataforma /www.tomaticket.es/es-es/entradas-love-zombies-petrer. 

Els participants podran gaudir de proves, por, agilitat, puzles i altres aventures, amb la presència de zombis i personatges diversos del món del terror. Per unes hores els participants podran triar com és el seu paper en el joc i passar-ho molt bé.

Els organitzadors han fixat zones d’“invasió zombi” que van des del Centre Municipal Clara Campoamor fins a la plaça de d’Alt, passant per altres espais com el Forn Cultural, el parc del Campet, la plaça d’Espanya, la plaça Hipólito Navarro, el poliesportiu, la mateixa regidoria de Joventut, el parc 9 d’Octubre, la zona del barri antic amb la plaça de les Ànimes i el Mercat Municipal antic, entre altres. 

L’organització, encarregada a una empresa especialitzada en esta classe d’activitats Love Zombis i amb una gran experiència, ha proposat que la gimcana tinga aproximadament 15 proves o més i es recorrerà de 5 a 25 km depenent de l’estat físic del participant. A més, es recomana que les jugadores i jugadors vagen amb compte a travessar els carrers, ja que el recorregut es realitza en tot el municipi i no es tallaran els carrers.